Защото от „червения“ електорат ще дръпнат „Възраждане“, нероденият още проект

...
Защото от „червения“ електорат ще дръпнат „Възраждане“, нероденият още проект
Коментари Харесай

Нинова да се спре - фактите за Украйна непрекъснато я опревергават

Защото от „ аления “ електорат ще пернат „ Възраждане “, нероденият още план на Стефан Янев, от „ Продължаваме промяната “ също ще посегнат, да не приказваме за путинофилските партийки…

Но думата ми е за друго. В „ Още от деня “ на Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система съобщи още веднъж позицията си по отношение на оръжията. Не, не и не.

Водещата се опита да получи отговор на разумния въпрос, не значи ли това поддръжка за Русия да се разправи с украинците и да се реализира задачите на експанзията?

Хладнокръвно Нинова отговори, че позицията на Българска социалистическа партия към този момент се споделя от Германия и някои други страни. Не ги назова.

Това за Германия обаче постанова да й се напомнят някои обстоятелства.

Русия атакува Украйна на 24 февруари. Три дни по-късно – на 27 февруари - Германия разгласи, че ще доставя на Украйна противотанкови оръжия, ракети земя-въздух и муниции, извършвайки смяна в политиката си да не изнася оръжия за зони на военни дейности. Канцлерът Олаф Шолц съобщи, че Берлин ще достави на Украйна 1000 противотанкови оръжия и 500 ракети земя-въздух " Стингър " от запасите на Бундесвера.

На 26 март към Киев отпътува нова доставка на оръжия от Германия, включваща ракети и леки картечници. Информацията е на немската ДПА. Пратката включва към 1500 ракети " Стрела " от клас " земя-въздух ", 100 бройки леки картечници MG3 и 8 милиона патрона за леки стрелкови оръжия. Освен това до тогава Германия е изпратила за украинската войска медицински материали, към 350 хиляди хранителни дажби и 50 коли за спешна помощ, уточни още веднъж ДПА.

Само преди 5 дни федералното държавно управление в Берлин предложи на Киев противотанкови оръжия, гранати, дронове, защитно съоръжение и муниции. Най-тежкото оръжие, което Германия предлага, са 120-милиметрови минохвъргачки с обхват на пукотевица 7,5 километра.

Корнелия Нинова не трябва да злоупотребява толкоз грабителски с правото да приказва през медиите каквото е комфортно за нейните и тези на партията ползи. Дали и тя като Борисов не разчита на необразоваността на немалка част от популацията, което пробва да манипулира?

България е направила своя избор преди много към този момент години и той е участие в НАТО и Евросъюза. Не е направила своя избор Корнелия Нинова и се раздира сред страстта си към Съединени американски щати – знае защо става дума, - и остарели ръждясали зависимости от времето на соца към Кремъл.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР