Защо все още се чувствам свързана с бившия си? Мина

...
Защо все още се чувствам свързана с бившия си? Мина
Коментари Харесай

Защо все още се чувствам свързана с бившия си

Защо към момента се усещам обвързвана с някогашния си? Мина известно време от раздялата, само че не мога да спра да мисля за него. Защо усещам толкоз мощна връзка с някой, който към този момент е отвън живота ми? Всички сме се сблъсквали с сходни въпроси в някакъв миг от живота си. Има причина за това. И през днешния ден ще ви разкрием повече от една даже. Останете с нас, с цел да разберете за какво към момента се чувствате свързани с вашия някогашен, когато от дълго време сте разграничени.

Защо към момента се усещам обвързвана с някогашния си 

Всеки лекува със лично движение

Времето, належащо на старите рани да заздравеят, варира от човек на човек. Ако сте били мощно привързани към някогашния си сътрудник и връзката е траяла известно време, напълно обикновено е да ви отнеме доста време, с цел да я преодолеете. Това е човек, с който си споделил целия си живот. Вие двамата сте построили привички дружно и е изцяло обикновено към момента да се чувствате като те в близост.

Всичко опира до дребните неща

Чувствате се свързани с тях, когато се разсъните заран, към момента очаквайки известие. След това се питате дали те също са погледнали телефона си, чакайки името ви да изскочи.

Ако се чудите: „ Защо към момента се усещам обвързван с някогашния си? “ повода може да се крие във обстоятелството, че не сте толкоз сигурни в решението си. Вие поставяте под въпрос цялата си връзка и не можете да не се запитате дали раздялата е верният избор. Може би е било импулсивно решение? Бяхте ли ядосани и им казахте, че ги напускате, без да претеглите всички плюсове и минуси? В подобен случай не е чудно, че чувствате, че към момента има незавършена работа сред вас двамата.

Това е изключително правилно, в случай че сърцето и мозъкът ви не са в естетика. Понякога мозъкът ви споделя, че сте създали единствения вероятен избор. Но сърцето ви се чуди дали те заслужават втори късмет. Слушайте интуицията си и правете това, което ви споделя.

Периодът на горест към момента продължава

Няма нищо срамно да тъжиш за някого, който си обичал. Естествено е да сте с разрушено сърце след опустошителна разлъка. Преминавате през разнообразни стадии на тъгата и това е изцяло обикновено. Но от време на време тя не ви разрешава да видите нещата ясно.

Понякога в действителност желаете да сте свързани с някогашния си. Надявате се, че те са някъде там и мислят за вас със същата активност, с която вие мислите за тях. Всичко това ще отмине, откакто интервалът на тъга завърши. Раните ви са към момента пресни и към момента не сте траяли живота си. След като това най-сетне се случи, връзката, която мислите, че имате с някогашния си, също ще се разпадне.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР