Защо водещите западни медии колективно премълчават за смъртните случаи на

...
Защо водещите западни медии колективно премълчават за смъртните случаи на
Коментари Харесай

Китайското радио със скандални твърдения за „западна“ ваксина

„ Защо водещите западни медии групово премълчават за смъртните случаи на имунизирани с имунизацията на Пфайзер? “. С това скандално заглавие излезе днес Радио Китай в опит да подчертае, че тяхната ваксина е по-сигурна и безвредна. Ето какво още написа медиата от Поднебесната империя:

На 14 януари новината, че в Норвегия 23-ма възрастни са умряли след инжектиране на имунизацията на Пфайзер, бе като гърмеж в медиите. Местните контролни органи на лекарствените артикули потвърдиха, че причина за гибелта на 13 от тях са страничните резултати от имунизацията. До момента единствено 25 000 души в Норвегия са били инжектирани с имунизацията на Пфайзер, а 23-ма умряли се смята за сериозна цифра. Същия ден в Германия също бе обявено за гибелта на 10 души получили доза от същата ваксина. Във Франция също има един умрял. За тези случаи обаче съответните институции в Норвегия, Германия и други страни се концентрират върху смъртните случаи на възрастни с съществени болести. Според Норвегия е „ явно, че тази ваксина не е доста рискована “, а ограниченията, които би трябвало да се подхващат като отговор, е да се актуализират насоките за имунизиране на хората на възраст. Още по-изненадващо е, че водещите западни медии съвсем не споделят нищо по този въпрос, което е в цялостен контрастност с повдигания от тях звук за „ ненадеждността “ на имунизациите на други страни, като Китай да вземем за пример. Разработената от Пфайзер и немската компания Биотек ваксина против новия ковид сега е измежду утвърдените за всеобща имунизация на доста места по света. Толкова огромен брой смъртни случаи заслужава внимание, само че Западът се пробва да ги опровергае.

Професор Ян Джънцю от Института по вирусология към медицинския факултет на Уханския университет сподели, че имунизациите на Пфайзер са въз основата на mRNA технология. Основната разлика с инактивираните е, че те са най-вече лечебни. Ако пациентът е инфектиран с новия ковид или има други болести, хетерогенният протеин, създаден от имунизацията, може да провокира алергични реакции и даже други странични резултати, а също така да утежни главното заболяване. Това е приет минус на mRNA имунизациите.

Повечето от китайските ваксини сега обаче са най-вече инактивирани и са доста по-безопасни. Това е по този начин, тъй като индустриалният развой е по-зрял и се употребяват най-вече като превантивна мярка. Затова вероятността от странични резултати и гибел е доста по-малка.

Експерт, който пожела да остане неизвестен, съобщи, че на фона на все множеството случаи на съществени странични реакции и даже смъртни случаи след имунизацията, Западът продължава да твърди, че няма нищо общо с имунизацията или, че повода е неразбираема, като в същото време акцентира, че умрелите са възрастни хора с разнообразни съществени болести. „ Защо те не подчертаха това преди стартирането на имунизацията? Защо западните страни първоначално имунизират хората на възраст? “, пита специалистът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР