Защо сънувам кошмари:Най-често кошмарите са придружени от силни писъци. Случва

...
Защо сънувам кошмари:Най-често кошмарите са придружени от силни писъци. Случва
Коментари Харесай

Ето защо сънуваме кошмари

Защо сънувам кошмари:

Най-често кошмарите са съпроводени от мощни писъци. Случва се даже човек да продължи да крещи след пробуждане. Понякога има щедро изпотяване, пулсът се форсира, кръвното налягане се покачва и сърцето бие гневно. Невъзможно е да се изясни недвусмислено за какво сънуваме страшните сънища. Такова нещо може да се дължи на морално подтисничество, меланхолия, незаинтересованост и дълготрайно отчаяние. Заспиването става мъчно, появява се бодърствуване и възприятие на непрекъсната тревога и боязън за личния живот. Ако ужасите по време на сън изтезават постоянно индивида - той на процедура стопира да спи, усеща непрекъсната отмалялост и е в неприятно въодушевление. Често се държи нападателно, излива гнева си върху почтени хора. Сънуващият може да е смутен от натрапчиви мисли и да се усеща преследван от избрани страхове. Това положение може да има извънредно отрицателно влияние върху психическото и физическо здраве и да аргументи съществени разстройства.

Ако сте имали неприятен сън, би трябвало да се успокоите преди да го дешифрирате. Важно е да се разбере, че това напълно не е прокоба. Това е просто набор от знаци, с които подсъзнанието обработва информация. Вижданите облици са директно свързани с минали прекарвания. Такива сънища постоянно провокират мощна прочувствена реакция.

Кошмарите, появили се денем, демонстрират отмалялост, напрежение. Обикновено такива миражи не съставляват опасност. Те единствено предизвестяват за безсилие на тялото.

Силно целесъобразно е да не гледате ужаси и трилъри преди лягане. Това, което е пред очите ви вечер, може да повлияе на това, което виждате насън. Понякога е мъчно да се разбере повода, в случай че детето страда от кошмари. В такива случаи се предлага да се потърси помощта на психолог, с който страховете ще са отработени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР