Защо не убием украински журналисти като отмъщение за Татарски?Това бе

...
Защо не убием украински журналисти като отмъщение за Татарски?Това бе
Коментари Харесай

Защо не убием украински журналисти като отмъщение за Татарски?

" Защо не убием украински публицисти като възмездие за Татарски? "

Това бе тематика на полемика сред съветски пропагандисти по телевизионния канал " Звезда ", съобщи " Гордон ".

Военният блогър Владлен Татарски почина след детонация в кафене на шефа на " Вагнер " Евгений Пригожин в Санкт Петербург на 2 април. Без да е предоставила каквито и да е доказателства, Москва упреква украинските спецслужби за гърмежа, макар че множеството следи сочат източникът да е вътре от Русия - да вземем за пример, камерите наоколо до кафенето не са работили в огромна част от деня. Такава техническа нередовност мъчно може да бъде провежда извън.

Въпреки това Владислав Шуригин и Николай Матвеев освен са уверени, че Киев носи виновност за нападението, само че и слагат на разискване въпроса дали не е неотложно да последва ответен отговор.

Шуригин се възмути за какво след ликвидирането на Татарски " постройката на ГУР (Главното разследващо управление) и СБУ (Службата за сигурност на Украйна) стоят в Киев ".

" В случая приказвам малко условно. Казвам - защо не обявихме самостоятелен лов на всички тези негодници? ", попита пропагандаторът.

Матвеев отбелязва, че негов прочут е предложил да се нападна медията " Гордон ".

" Днес един другар попита: " Защо няма директно, огледално възмездие за Владлен? 10 " гордоновци ", условно. " Обяснявам: " Защото (статии за) 10 " гордоновци " ще висят по всички страници на западните медии ", изясни той.

Според него сходни стъпки " нищо няма да трансформират ", само че ще станат причина Русия да бъде упрекната в провеждането на " самостоятелен гнет ". Това незабавно щяло да бъде подхванато от всички западни медии и можело да настрои против Кремъл сътрудници и неутрални страни.

" Ще ти отговоря ", не му остана задължен Шуригин. " Не ни интересува какво ще се случи там в този момент. Откъснати сме от тях вечно, разбираш ли? Никога повече няма да бъдем сътрудници, братя - с никого от тях ", отсече той. " Ние сме упреквани когато и да е и на всички места ".

 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР