Защо много жени са така нещастни във връзките и чия

...
Защо много жени са така нещастни във връзките и чия
Коментари Харесай

Правилата на мъдрата жена, които й помагат да намери пътя към съвместното щастие

Защо доста дами са по този начин нещастни във връзките и чия е виновността за това? Специално за вас, психолозите разкриват 4 секрети, които има една в действителност мъдра жена.

Често дамите се стремят да потвърдят на мъжа си, че са умни, уверени, мощни, най-хубавите и всичко останало. Но всеки би трябвало да се развива на своя територия – това е законът на мощните взаимоотношения.

Правилата на мъдрата жена са няколко:

Не се състезавайте с мъжа

Не е нужно да показвате, че сте по-умни или по-добри от него. Опитайте се нежно да оферирате, намеквате, учите и хвалите. Мъжете обичат умни дами, само че не харесват, когато са по-умни от тях. Това е обвързвано с вроденият им инстинкт да пазят и закрилят.

Презентирайте се мъдро

Тук става въпрос за това, че постоянно упрекваме и насочваме искания към колегата от рода на „ Ти не ме цениш “, „ Направих всичко за теб, а ти … “ и други сходни. Чувстваме се разочаровани, тъй като по някаква причина той не е оценил нещо в нас. За да избегнете това, не пропускайте опцията сами да се похвалите за избрани заслуги и победи. Така ще акцентирате върху тях и той ще забележи всяка ваша дребна победа.

Не го насилвайте да извършва каквото му кажете

Дайте на мъжа независимост и право на избор. Не го карайте праволинейно да следва вашата воля. В една щастлива двойка никой не дължи нищо на никого. Никой не е нечия благосъстоятелност. Всичко е единствено по взаимно единодушие. Любовта не може да бъде наложена, както и противоположното – не може и да бъде „ изтръгната “ принудително.

Просто го обичайте

Това е най-силното лекарство за всяка връзка. Силата на дамата и нейният главен инструмент за основаване на щастлива връзка е любовта. Всички дами знаят по какъв начин да обичат. Това е заложено в тяхната природа. Любовта може и да не бъде изказвана с думи, само че когато я има, тя постоянно се усеща. Разбира се, с цел да е изцяло хармонична връзката, е хубаво понякога да я изказвате и с думи. Колко постоянно – това преценяте сами, съгласно темперамента и съответните особености на колегата.

Ако знаете и ползвате тези елементарни правила на мъдрата жена, нито вашето, нито неговото персонално пространство има заплаха да бъдат нарушени. Развивайки тези качества в себе си, незабавно ще видите връзката си по различен метод, от различен ъгъл.

Подарете на този, който е значим за вас обич, почитание и доста скоро ще се убедите, че точно това е бил верният път към вашето взаимно благополучие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР