„Защо мълчите Борисов, Петков, Василев, Карадайъ, Бойкикев-Иванов? Вие продадохте България!

...
„Защо мълчите Борисов, Петков, Василев, Карадайъ, Бойкикев-Иванов? Вие продадохте България!
Коментари Харесай

ВМРО: Фон дер Лайен призна македонския език и идентичност

„ Защо мълчите Борисов, Петков, Василев, Карадайъ, Бойкикев-Иванов? Вие продадохте България! Скандално е! “, пишат от Вътрешна македонска революционна организация в своя позици. Реакцията имидва в отговор на вчерашно изявление на ръководителя на Европейска комисия Урсула Фон дер Лайен пред Народното събрание в Скопие. От най-високата позиция в Европейски Съюз тя призна македонския език и еднаквост на фона на многохилядни митинги против документа, който ги валидира, а точно така наречен френско предложение.

Този акт, видяно действително, самичък по себе си е следващото евроатлантическо извращение на брюкселските измамници. Те не Ви желаят идентитета, Вие обаче им го налагате. С това си деяние брюкселските бюрократи предрешиха хода на бъдещите договаряния за участието на районен съд Македония в Европейски Съюз като изваждат от рамката две извънредно значими условия, а точно ‐ да се признае общата ни история до 1944 година и да не бъде узаконен един фиктивен от коминтерновските сатрапи език, който действително е акцент на българския. Нали сякаш съгласно Борисов, Петков, Василев, Карадайъ, Бойкикев‐Иванов и компания национални предатели Френското предложение гарантираше точно това, както и отбрана правата на македонските българи?

Нали „ батковците “ от Европа щяха да са поръчител за отбрана на българския народен интерес? Къде е в този момент държавната реакция, която да потърси отговори от Брюксел за какво едностранно променят Решение на българския парламент и къде са равните права на страните членки?

Защо се търси ползата единствено и само на една страна и то страна, която сама даже не желае да бъде част от „ Европската уния “, видно от реакцията на хората там, които ясно споделят на политичарите, че не го щат този Европейски Съюз. Те си желаят дивия македонизъм и българския пасош, с цел да се възползват от облагите на Общността без да съблюдават разпоредбите и директивите ѝ обаче. Харесва им албанското настъпление и мюсюлманска асимилация, които до момента в който се бият в гърците, че са горди наследници на Александър Македонски, тихичко ги претопяват от години. Достатъчно е да се огледате, до момента в който пътувате от Скопие до Охрид и да преброите албанските флагове на къщите. Или просто да се разноските до Струмица, където съвсем не се чува „ македонски език “ към този момент.

Но стига за тях. Ние от Вътрешна македонска революционна организация желаеме прецизен и явен отговор от всички тези родоотстъпници, които гласоподаваха рухване на така наречен несъгласие за еврочленството на районен съд Македония в българския парламент. Какво ще извършите в този момент, за да
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР