Защо мъжът първо си тръгва, а после пак иска да

...
Защо мъжът първо си тръгва, а после пак иска да
Коментари Харесай

Защо мъжът първо си тръгва, а после пак иска да се върне при вас?

Защо мъжът първо си потегля, а след това отново желае да се върне при вас, споделят психолози. Не би трябвало да се връщате при някой, който към този момент един път ви е изоставил, страхувайки се от отговорността и отговорностите, които сте желали да видите от него.

Жените постоянно не схващат за какво мъжете първо си потеглят, хвърляйки остри, като острие на нож, думи: „ Не те обичам “, които като че ли се врязват в самото сърце, а след известно време се връщат или желаят да са отново с тях. Всъщност, всичко е напълно просто. Мъжете се връщат, тъй като са се чувствали комфортно с вас. Те харесват по какъв начин го обичате и по какъв начин се грижите за него. Хареса им, че в живота му има някой, който просто откровено и безкористно ги обича. Следователно фактът, че мъжът се е върнал, въобще не значи, че той е трансформирал решението си и най-сетне е осъзнал какъв брой бясно ви обича. Тези дами, които са същински обичани, в никакъв случай не са толкоз лесни за овакантяване.

Да, от време на време се случва мъжът да се нуждае от време, с цел да разбере себе си и дали в действителност ви обича и за това може да се наложи да почувства, че ви губи. Но това не се случва толкоз постоянно, тъй като като има връзка с вас от много дълго време, се чака, че по някакъв метод би било допустимо да разбере дали ви обича или не.

В края на краищата, в случай че за това той даже би трябвало да ви напусне, като по този метод ви нарани, тогава помислете деликатно, имате ли потребност от подобен „ дълго мислещ и разбиращ себе си “ мъж? Може би този мъж в действителност ви е харесал, само че към момента не е бил подготвен за това, за което сте били толкоз нетърпеливи и желали отдавна. Той просто не е бил подготвен да поеме отговорност за вас и бъдещото ви семейство. Не е желал да поставя старания и да прави взаимни отстъпки, когато се карахте за нещо. Всъщност, вашият човек просто не ви е обичал задоволително или въобще не ви е обичал. Затова незабавно щом сте почнали да говорите за взаимното ви бъдеще и сте му дали да разберете какво тъкмо желаете от него и връзката ви в бъдеще, той просто си е тръгнал.

Но ще мине малко време и той може да стартира да ви липсва, а по-късно даже да желае да се върне още веднъж. Всичко това се случва, тъй като мъжът към този момент не изпитва напън върху себе си, към този момент не изисквате от него да реши нещо, не се нуждаете от съществени стъпки и сте съумели да оцелеете и да го оставите. Може даже да сте срещнали някого, с който мислите да продължите напред.

И тогава мъжът стартира да схваща какъв брой добре е бил с вас и какъв брой доста е изгубил. Той вижда, че можете да сте щастлива с някой различен и това доста наранява самочувствието му. Той ви желае назад, с цел да може на първо място да си върне всички улеснения и привилегии, които сте донесли в живота му. Той още веднъж желае някой да го обича толкоз мощно и безкористно, колкото единствено вие можете да го извършите. В него може да се разсъни егоистът и притежателят, който просто не желае да дели „ своето “ с някой различен.

Но разберете, че това не е обич. В края на краищата, в случай че бяхте същински обичани, в действителност ли бихте могли да го вземете и да го оставите по този начин, изчезвайки в незнайна посока?

Разбира се, можете да опитате още веднъж да залепите счупената ваза, само че незабавно щом мъжът разбере, че сте му дали прошка и към този момент сте изцяло в неговата власт още веднъж, не се изненадвайте, когато всичко се повтори. Ще започнете да повдигате съществени тематики, да вършиме проекти за взаимно бъдеще и той най-вероятно още веднъж ще замръзне и ще събере нещата си. Кръгът ще се затвори. Кръгът, от който би трябвало да избягате един път вечно.

Осъзнайте, че в такава обстановка има единствено две благоприятни условия. Първата е, когато мъжът в действителност промени решението си и осъзнае, че ви обича и най-важното е, че е подготвен да се ожени за вас даже на следващия ден, тъй като към този момент не се опасява от отговорност или отговорности, които ще зародят по-късно. Разбира се, в този случай, в случай че в действителност обичате този мъж и сте подготвени да живеете с него през целия си живот, можете да опитате всичко изначало.

И вторият вид е, в случай че видите, че мъжът, какъвто е бил, е останал неопитен за нещо съществено. Това може елементарно да се разбере, в случай че той каже нещо от рода на: „ Нека просто опитаме и ще забележим “, „ Изчакай и ще забележим “ или „ Но прекарахме толкоз добре дружно, за какво да скапваме всичко? “

Той се връща, просто тъй като в този момент към този момент не живее толкоз добре и удобно, колкото с вас. В този случай не се колебайте да сложите завършек на тези връзки. Със сигурност няма да сте удовлетворени от тях.

Продължете напред – към този, който в никакъв случай няма да се откаже от вас, тъй като той просто не може да си тръгне и да си показа живота си без вас. Не забравяйте, че заслужавате връзка с тъкмо подобен мъж и просто вярвайте, че сигурно ще ги имате.

Вижте още забавни тематики при нас:

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР