Защо хората си татуират Декларацията за правата на човекаи извървяват

...
Защо хората си татуират Декларацията за правата на човекаи извървяват
Коментари Харесай

Защо хората си татуират Декларацията за правата на човека?

Защо хората си татуират Декларацията за правата на човекаи извървяват целия път от Виена до Истанбул?Творческият план “Пукнатини ” ще изследва тези феномени.

Карина Ридел и Сандер Ван Хасел са основатели на самодейността. Те в действителност са тръгнали пешком от Виена, като задачата им е да популяризират познание за човешките права. Екипът работи в две посоки: Карина провежда срещите в обитаемоте места, които посещават, като съчетава събитието в стратегиите и на други планове с културна устременост.

Сандер може да татуираДекларацията за правата на индивида върху искащите. Интересното е. че вместо да се татура цялостен откъс или изречение, задачата на актьора е да постави единствено по една писмен знак на човек. Така ще се получат 6773 обособени татуировки от съвсем целия свят.

На този стадий Карина и Сандер са стигнали до 4814 татуирани. “Целта е да вършим налично знанието за правата на индивида и по този начин да честваме правата, които имаме ”, споделя Сандер Ван Хасел. Карина твърди, че най-интересните прекарвания и събития стават по дребните обитаеми места и селата в Европа. “Така най-добре съумяваме да проведем забавните диалози ”, описа тя.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР