Защо Д. П. Морган отменя пътуването си с Титаник в

...
Защо Д. П. Морган отменя пътуването си с Титаник в
Коментари Харесай

Защо Д. П. Морган отменя пътуването си с Титаник …?

Защо Д. П. Морган анулира пътуването си с Титаник в последния миг …?Американският финансист и банкер Джей Пи Морган Чейс (J. P. Morgan), анулира своето дълго чакано пътешестване единствено часове преди да бъде осъщественото тръгване на “Титаник ”.Трима от най-богатите мъже по това време, които били срещу основаването на Федералната аварийна система (ФРС), били поканени на борда за пътуването: Джон Астър, Исадор Щраус и Бенджамин Гугенхайм.

 z1 - Защо Д. П. Морган анулира пътуването си с Титаник...? (видео)
В следствие, “Титаник ” се насочва с цялостна скорост към айсберг, с по-малко от половината от нужните избавителни лодки, без червени сигнални пламъци, без Ротшилд или Рокфелер на борда. Лайнерът потъва в Северния Атлантически океан.Четете още: Кой финансира Втората международна войнаПо-малко от година по-късно е основана Федералната аварийна система и Съединени американски щати са превърнати в “частна компания ” със личен идентификационен номер на бизнеса ’28 USC 3002 15′.Знаел ли е Джей Пи Морган Чейс, че “Титаник ” ще потъне, дружно с хиляди пасажери …?
Гледайте видеото.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР