Защитникът Юрий Жирков беше избран за най-добър футболист на Зенит

...
Защитникът Юрий Жирков беше избран за най-добър футболист на Зенит
Коментари Харесай

Ветеранът Жирков е №1 в Зенит за септември

Защитникът Юрий Жирков беше определен за най-хубав футболист на Зенит за месец септември. 36-годишният деец взе присъединяване в три турнирни мача през миналия месец, като вкара победния гол в дербито против Спартак (Москва) и направи асистенция за триумфа с 3:1 против Арсенал (Тула). Жирков се показа мощно и при равенството като посетител на Лион в Шампионската лига (1:1).

Руският национал игра като ляв бек в някои от мачовете, само че в други действаше в халфовата линия. Старши треньорът Сергей Семак е извънредно удовлетворен от него и не го вади от стартовия състав без значение от напредналата му футболна възраст.

" Няма никаква загадка. Аз не съм Роналдиньо. Вече самичък се запитвам на кой пост ми е най-комфортно да играя ", показа Жирков.

Той продължава да е и част от националния отбор и през септември имаше значим принос за успехите над Шотландия и Казахстан в евроквалификациите. Срещу " гайдарите " Жирков взе участие в комбинацията за втория гол, а против Казахстан завоюва фаул, от който руснаците означиха. Премиер Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Урал 1:3краен резулат  Зенит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР