Защитникът от националния тим на Катар Абделкарим Хасан бе отстранен

...
Защитникът от националния тим на Катар Абделкарим Хасан бе отстранен
Коментари Харесай

В Катар наказаха футболни национали заради активност в социалните мрежи

Защитникът от националния отбор на Катар Абделкарим Хасан бе отхвърлен за неопределен срок от локалната футболна федерация поради сдърпване с почитател в обществените мрежи, написа организация АП.

Катарски медии оповестиха, че Хасан е дал отговор на недоволство в SnapChat за загуба на представителния тим на страната на Световното състезание по футбол, на което страната бе хазаин, с репликата: „ Отпусни се, да не мислиш, че това е война? “

Освен това Абделкарим Хасан бе санкциониран с 200 000 катарски риала (55 000 долара), заплатата му бе понижена с 50 % и получи предизвестие от Катарската футболна централа.

Наказания понесоха и още двама национали Басам Ал-Рауи и Мохамед Уаад, които бяха санкционирани надлежно със 100 000 и 50 000 катарски риала и заплатите им бяха понижени с 50 %.

Официално аргументи за глобите не бяха разкрити, а самите санкции бяха оповестени от федерацията посредством обществената мрежа Twitter, основавайки се на отчет от управлението на националните тимове до генералния секретар на централата.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР