Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи преподписа с италианския шампион. Изненадващо

...
Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи преподписа с италианския шампион. Изненадващо
Коментари Харесай

Бонучи се обвърза със "Старата госпожа" до 2024 г.

Защитникът на " Ювентус " Леонардо Бонучи преподписа с италианския първенец. Изненадващо новият контракт на 32-годишия състезател е петгодишен, което значи, че остава в Торино до лятото на 2024 година

Бонучи мина в " Юве " от " Бари " през 2010 година и бързо се трансформира в основна фигура. По времето на Антионио Конте той образува извънредно устойчиво трио в сърцето на защитата с други двама национали - Джордо Киелини и Андреа Бардзали.
Поздрав сред Бонучи и съдията на мача с " Интер " разбуни духовете в Италия (ВИДЕО) Видеото циркулира в обществените мрежи
Бонучи бе част от отбора и след идването на Максимилиано Алегри отпред, само че след това реализира фрапантен трансфер в посока " Милан ". Един разочароващ сезон по-късно Бонучи се завърна при " бианконерите ", откакто изглади различията си с тифозите и клубното управление.

През актуалната акция Бонучи е закрепостен титуляр за " Старата госпожа " и даже рядко получава отмора, най-много поради травмата на Киелини и неуверените изяви на закупения през лятото Матайс Де Лихт.

UFFICIALE| @bonucci_leo19 bianconero fino alhttps://t.co/UqmRsxSQsL#FinoAllaFine #Leo2024 pic.twitter.com/LntZbqYqpC
— JuventusFC (@juventusfc) November 19, 2019
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР