Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини взриви Италия със своята автобиография.

...
Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини взриви Италия със своята автобиография.
Коментари Харесай

Киелини: Балотели е лош човек, но Фелипе Мело е най-лошият

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини взриви Италия със своята автобиография. В нея италианският национал искрено споделя, че „ ненавижда Интер “ и се изрече остро по адрес на Марио Балотели и Фелипе Мело.

Книгата на бранителя озаглавена „ Аз, Джорджо “ ще излезе през идната седмица, като облагите ще отидат за щедрост.

„ Бях в действителност измамен от двама играчи и удостоверявам всичко, което написах в книгата. Балотели е негативен човек, без почитание към тима. По време на Купата на Конфедерациите против Бразилия през 2013 година той не помагаше за нищо. Наистина заслужаваше пестник. Някои мислеха, че той е измежду петте най-хубави нападатели в света, само че аз даже не бих го сложил в Топ 10 или 20 “, съобщи Киелини пред „ Република “.

„ Все отново имаше някой по-лош от Балотели – Фелипе Мело. Той е най-лошият от най-лошите “, продължи италианецът.

„ Не мога да адмирирам хора, които нямат почитание. С него в близост имаше огромна възможност да избухне кавга. Казах и на управлението, че той е гнилата ябълка “, сподели Киелини.

„ Ако би трябвало да го кажа на някой, ще го направя. Не съм най-хубавият другар на всички, само че те са единствените двама, които надвишиха всички допустими граници. Що се отнася до мен, казусът не е, в случай че играят зле или имат неприятна вечер, а това че имат липса на почитание и нямат нищо вътре в себе си. Веднъж може да се случи, само че не, в случай че се повтаря непрекъснато “, добави още той.

Джордж Киелини написа в книгата си, че „ ненавижда Интер “, само че споделя, че същото е споделил по адрес на Ювентус и Марко Матераци преди време.

„ Мисля, че хората схващат какво имам поради и не желая да бъда тълкуван неправилно. Мразя Интер по състезателен метод, тъкмо, както Майкъл Джордън ненавижда Пистънс. Не мога да не ненавиждам Интер, само че в 99,9% от времето, когато се срещна с състезател на „ нерадзурите “ постоянно се смеем и забавляваме. Всъщност, когато си контузих коляното предходната година, известието, което ми достави най-голямо наслаждение бе от Хавиер Занети. Спортната ненавист е това, което ви тласка да успехите противника си “, съобщи Киелини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР