Защитникът на Тотнъм Хотспър Тоби Алдервейрелд трябва да играе повече

...
Защитникът на Тотнъм Хотспър Тоби Алдервейрелд трябва да играе повече
Коментари Харесай

Алдервейрелд може да остане извън състава на Белгия за Мондиала


Защитникът на Тотнъм Хотспър Тоби Алдервейрелд би трябвало да играе повече за клуба си, с цел да откри място в състава на Белгия за Световното състезание в Русия през лятото, съобщи селекционерът на белгийците Роберто Мартинес в изявление за Sky Spotrs.

"Повиках Тоби за другарските мачове, с цел да видя в каква форма се намира. Срещу Саудитска Арабия през всичките 90 той не понижи темпото, само че и противникът не атакуваше интензивно. Убедих се, че Тоби има предпочитание и гений. Всеки състезател желае да получи късмет да играе в огромен шампионат. Разполагам също с Ян Вертонген и Венсан Компани, които играят доста в своите тимове. Защо би трябвало да пущам Алдервейрелд? На него му е нужна игрова прпактика, с цел да играе на Мондиала", сподели Мартинес.

В края на февруари стана ясно, че Алдервейрелд не е постигнал съглашение с Тотнъм за нов контракт. 29-годишният белгиец е изискал седмично заплащане в размер на 150 000 паунда, до момента в който управлението на "шпорите" е било склонно му заплаща не повече от 110 000. Очаква се през лятото Тотнъм да желае за играча си към 40 млн. паунда. Действащият договор на Алдервейрелд е до лятото на 2019 година с алтернатива за продължение с 12 месеца, при активирането на която откупуващата уговорка става 25 млн. По тази причина Тотнъм сигурно ще продаде бранителя по време на летния трансферен прозорец. Лондонският клуб закупи Алдервейрелд през 2015 година от Атлетико Мадрид за 11,5 млн. паунда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР