Защитникът на Септември София Румен Трифонов бе силно разочарован от

...
Защитникът на Септември София Румен Трифонов бе силно разочарован от
Коментари Харесай

Румен Трифонов: Все едно ни бяха събрали 5 минути преди мача

Защитникът на Септември София Румен Трифонов бе мощно отчаян от загубата от Ботев с 0:5 при гостуването в Коматево в отсрочен мач от 4-я кръг.

" Много е тежко да се приказва след подобен резултат. Нямам пояснение за какво по този начин се получи, " призна Трифонов. " Първото полувреме стояхме добре, а Ботев ни означи от една обстановка. Играхме добре тогава, владеехме топката, нямаше кой знае какви положения. Липсваха ни ситуациите и самочувствието. "

" На почивката си казахме, че би трябвало да продължим да играем по този начин в отбранителен проект и да натиснем малко в офанзива. Но не се получи въобще. Второто полувреме изглеждаше все едно са ни събрали 5 минути преди мача, цялостен безпорядък. Все едно не се познавахме вътре. Никой не изпълняваше напътствията. Такива пространства оставяхме, че нямам пояснение, " показа още опитният футболист.

" Ще проучват треньорите и ще кажат. Това не е единственият мач, в който тимът през второто полувреме наподобява по този метод. Все едно излизат два радикално разнообразни тима. Ние футболистите сме отговорни, от нас зависи да играем с идентична експанзия. Явно ни би трябвало и време за сработване, тъй като сме нов тим. Много работа ни следва. Това е едно огромно леке, позор за тима, има несъмнено при нас футболисти, които не са губили по този начин досега, " сподели още той.

" Нашият тим не може да си избира мачовете. Ние би трябвало да използваме всеки мач да печелим точки. Когато трябват точки, се играе най-трудно. Надявам се тези 4-5 дни до мача с Витоша да почистим грешките, времето минава, мачовете са през няколко дни. Нещата, които би трябвало да променим, в действителност са доста, " приключи Румен Трифонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР