Защитникът на националния отбор Васил Божиков отдаде хикса с Люксембург

...
Защитникът на националния отбор Васил Божиков отдаде хикса с Люксембург
Коментари Харесай

Божиков: Ранният гол ни стъписа, не само ние не бихме тук

Защитникът на националния тим Васил Божиков отдаде хикса с Люксембург на ранния гол, който съгласно него е стъписал тима ни. Бившият състезател на Литекс счита, че футболното джудже от Великото Херцогство е бил доста сериозен противник.

"Психологически проблем не знам дали имаме, само че при гостуванията се затрудняваме да вземем победа. Беларус изгубиха тук, Франция също не биха този противник, само че това не е опрощение. "

"Опитахме се да влезем остро да нападаме, само че получихме ранен гол, което сякаш ни стъписа. След почивката направихме нападателно полувреме, само че не можахме да си вкараме ситуациите. "

"Какво би трябвало да променим, би трябвало да го кажат треньорите. Повечето неща през тези няколко месеца са позитивни, само че други хора би трябвало да правят оценка. Аз обаче мисля, че направихме и позитивни неща ", съобщи Божиков след дуела.

Психологически проблем не знам дали имаме, само че при гостуванията се затрудняваме да вземем победа. Беларус изгубиха тук, Франция също не биха този противник, само че това не е опрощение.

Опитахме се да влезем остро да нападаме, само че получихме ранен гол, което сякаш ни стъписа. След почивката направихме нападателно полувреме, само че не можахме да си вкараме ситуациите.

Какво би трябвало да променим, би трябвало да го кажат треньорите. Повечето неща през тези няколко месеца са позитивни, само че други хора би трябвало да правят оценка. Аз обаче мисля, че направихме и позитивни неща.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР