Защитникът на Лудогорец Сисиньо е Футболист №1 за ноември според

...
Защитникът на Лудогорец Сисиньо е Футболист №1 за ноември според
Коментари Харесай

Защитникът на Лудогорец Сисиньо е Футболист №1 за ноември според индекса ИНСТАТ

Защитникът на Лудогорец Сисиньо е Футболист №1 за ноември съгласно показателя ИНСТАТ
Защитникът на Лудогорец Сисиньо завоюва наградата за Футболист №1 на месец ноември съгласно показателя на ИНСТАТ. Класацията бе учредена през сегашния сезон от Асоциацията на българските футболисти, в съдействие с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

За победител се афишира играчът с най-голям ИНСТАТ показател. Този показател се дефинира посредством компютърни калкулации на голове, асистенции, точни подавания, единоборства и други справедливи индикатори в играта на всички футболисти от Първа професионална лига за съответния месец.

Сисиньо остана без конкуренция през ноември и заслужи наградата Футболист №1 с показател на ИНСТАТ 286 точки. Бразилецът изпревари Давиде Мариани от Левски, който е с показател 279. Призовата тройка добавя нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов с 271 точки.

Сисиньо стана първият бранител, който побеждава в класацията „ Футболист на месеца “. Преди него наградата заслужиха Кирил Десподов (за месец август), Марселиньо (септември) и Станислав Костов (октомври). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР