Защитникът на Ливърпул Върджил Ван Дайк заяви, че предпочита бранителя

...
Защитникът на Ливърпул Върджил Ван Дайк заяви, че предпочита бранителя
Коментари Харесай

Ван Дайк: Рамос не е най-добрият, Варан ми е любимецът

Защитникът на Ливърпул Върджил Ван Дайк съобщи, че избира бранителя на Реал Мадрид Рафаел Варан пред съотборника му и капитан на мадридчани Серхио Рамос. Интересното е, че изявлението идва в миг, в който испанецът се намира в словесна война с различен представител на мърсисайдската отбрана Деян Ловрен.

“Той е страховит състезател и аз почитам какво е постигнал, само че той не е най-хубавият и не е моят вид централен бранител. Съотборникът на Рамос в Реал Мадрид Рафаел Варан е моят любим. Той е отличен защитник и към този момент е спечелил много”, съобщи Ван Дайк пред “Де Телеграаф”.
" My favourite defender is Ramos' teammate "

Lovren has a dig, van Dijk has a dig https://t.co/DL98aUwA0S
— Goal (@goal) November 17, 2018 Холандският национал си напомни и травмата в рамото на съотборника му в Ливърпул Мохамед Салах, която египтянинът получи по време на финала на Шампионската лига след единоборство с Рамос. ”Не знам дали беше преднамерено, само че душевен нещо се промени, когато Салах напусна терена. Изведнъж Марсело, Карим Бензема и Кристиано Роналдо започнаха да се появяват в зоната на Трент Александър-Арнолд и оставиха целия десен фланг свободен. Ако Салах беше там, в никакъв случай нямаше да се осмелят да го създадат. Ако той беше траял, мачът можеше да е друг. Понякога си мисля за дуела, само че се надявам още веднъж да стигна финала и да съм на печелившата страна”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР