Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призова феновете да не

...
Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призова феновете да не
Коментари Харесай

Ван Дайк: Няма нужда от драма и паника след Залцбург

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк прикани почитателите да не се панират след трилъра в сряда вечер против Ред Бул Залцбург. Европейският клубен първенец пропиля триголов актив, само че в последна сметка взе триумфа с 4:3 в героичен мач на „ Анфийлд”.

„ Разбира се, че всеки би се стресирал и панирал, намирайки негативите, само че ние не би трябвало да го вършим. Аз даже не виждам негативите. Знаем, че можем да се представяме надалеч по-добре, само че сме хора и не постоянно можем да изиграем съвършен мач. Случват се от време на време такива неща. Справяме се добре през сезона и дано след една неприятна вечер да не вършим покруса. Бяхме дезорганизирани просто”, разяснява Ван Дайк.

„ Трябва да останем спокойни и да се подобрим. Може би този сюжет бе добър за нас, защото знаем, че би трябвало да се подобряваме. И ние ще го създадем, ще проучваме, защото имаме различен тежък мач – в събота против Лестър Сити. Трябва да останем обнадеждени и да продължим да вършим верните неща”, продължи №4 в Ливърпул.

„ Знаем какво можем да създадем, в случай че останем положителни и спокойни. Да водиш с 3:0 е удобно и добре, само че самите ние се поставихме в тази обстановка, само че спечелихме. Това е най-важното нещо, изключително в Шампионската лига, където доста тимове могат да ти се противопоставят”, приказва още Върджил ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР