Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд коментира успеха с 3:2 в

...
Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд коментира успеха с 3:2 в
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Винаги си правим полуфиналите трудни

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд разяснява триумфа с 3:2 в реванша с от 1/2-финала в Шампионската лига и класирането на отбора му на финала в шампионата. Той съобщи, че мърсисайдци постоянно си вършат полуфиналите сложни, само че значимото е, че още веднъж съумяха да намерят правилния път към триумфа.

" Винаги си вършим полуфиналите сложни. И този път бе по този начин. Виляреал игра доста добре през първото полувреме. На почивката успяхме да се прегрупираме и да грабнем резултата, който ни трябваше. Не ни бе елементарно през първата част, само че от време на време не успяваш да контролираш мача по метода, по който искаш. В последна сметка по-важното е, че успяхме да си подпечатаме билетите за Париж. Съперникът се раздаде през първото полувреме, само че през второто ние контролирахме мача. Отбелязахме три гола, а можехме да вкараме и четири. Това е, към този момент сме на край ", съобщи Александър-Арнолд.

" През първата част не успявахме да спечелим единоборствата за първите или вторите топки. Те играха по този начин, както желаеха, а ние им позволихме. През второто полувреме показахме играта, която трябваше да покажем. Можем да си позволим едно неприятно полувреме в два мача, стига да най-после да си свършим работата. Сега можем да гледаме мача сред Реал и Ман Сити, знаейки, че ние към този момент сме на край. Уверен съм, че ще стане прекрасен мач, както и предходната седмица. Ще е любопитно да забележим кой ще ни се падне на финала ", добави бранителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР