Защитникът на Ливърпул Трент Алегзандър-Арнолд заяви, че футболистите не са

...
Защитникът на Ливърпул Трент Алегзандър-Арнолд заяви, че футболистите не са
Коментари Харесай

Арнолд: Играчите трябва да вярват, че съдиите взимат правилните решения

Защитникът на Ливърпул Трент Алегзандър-Арнолд съобщи, че футболистите не са изгубили доверие в системата за видео асистенция на съдиите, съобщи ДПА.

Мениджърът на " алените " Юрген Клоп към този момент прикани мачът с Тотнън, изгубен с 1:2, да бъде преигран поради " забележителна човешка неточност ", която анулира постоянен гол на Луис Диас от Ливърпул.

Алегзандър-Арнолд обаче съобщи, че играчите са фокусирани върху играта си на терена. " Мисля, че решенията са решения, от време на време са в твоя изгода, от време на време в твоя щета ", сподели десният бек преди мача с Юнион Сен Жилоаз в Лига Европа.

" Това, което се случи през уикенда за нас като тим и футболисти беше доста разочароващо, само че не зависи от нас. Нищо не можем да създадем като играчи. Мачът свърши. Трябва да продължим напред ", добави той.

" ВАР е система, която не можем да направляваме. Ние се доверяваме на съдиите и се надяваме да вземат верните решения ", сподели още бранителят.

" Имаме още два мача преди паузата и имаме потребност да ги спечелим. Трудно ще бъде, само че сме способни да го създадем ", приключи Алегзандър-Арнолд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР