Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън вярва, че звездата на тима

...
Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън вярва, че звездата на тима
Коментари Харесай

Анди Робъртсън: Салах ще остане в Ливърпул

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън има вяра, че звездата на отбора Мохамед Салах ще остане на „ Анфийлд “, макар информациите за евентуална оферта за рекорден трансфер от Саудитска Арабия, написа Ройтерс.

Шампионът на саудитската лига Ал-Итихад предходната седмица насочи оферта от 150 милиона английски лири за Салах, само че управлението на Ливърпул отхвърли предлагането.

Това обаче не обезкуражава арабите, които са подготвени да се върнат с оферта от към 200 милиона лири за 31-годишния състезател, който е най-известният арабски състезател в света.

Мениджърът Юрген Клоп повтори позицията на клуба след успеха с 3:0 над Астън Вила, при която Салах означи един гол и взе участие в изработването на другите два, а Робъртсън сподели, че в съблекалнята всички са сигурни, че Салах няма да напусне преди затварянето на саудитския трансферен прозорец в четвъртък.

„ Игнорираме тези информации, а и той ги пренебрегва. Оставяме другите хора да приказват за това. За нас няма терзания. Мохамед Салах е състезател на Ливърпул и имаме вяра, че това ще остане по този начин в обозримо бъдеще. Той е най-хубавият експерт. Той прави това, което би трябвало, той е един от най-хубавите играчи в света. Мо реагира по допустимо най-хубавия метод и мисля, че видяхте това с представянето му “, сподели Анди Робъртсън, представен от Ройтерс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР