Защитникът на Интер Милан Шкриняр отпадна от плановете на селекционера

...
Защитникът на Интер Милан Шкриняр отпадна от плановете на селекционера
Коментари Харесай

Притеснителни новини за състоянието на Милан Шкриняр

Защитникът на Интер Милан Шкриняр отпадна от проектите на селекционера на Словакия за идните дуели с Люксембург и Босна и Херцеговина от европейските квалификации. 28-годишният защитник пропусна последните 5 мача на Интер поради болки в гърба, само че все пак одобри повиквателната на Франческо Кайсона. След като бе прегледан от лекарите на националния тим обаче стана ясно, че положението му по никакъв начин не е положително и той няма по какъв начин да вземе присъединяване във въпросните дуели.

" Шкриняр се свърза с мен преди към месец, казвайки, че има болки в гърба. В Милано той стартира физиотерапия и медицински грижи, които обаче не помогнаха. Направен му бе ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че има увреждане на междупрешленния диск. Той продължи с физиотерапията, само че положението му се утежни. В момента той усеща болежка даже и неподвижен. Той не е в кондиция да ни помогне за идните мачове ", разгласи лекарят на националния тим на Словакия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Интересното е, че до момента от Интер не бяха загатнали нищо за това, че играчът има увреждане на междупрешленния диск, а твърдяха, че той усеща болки поради прилепяне на седалишния нерв. Оказва се обаче, че състоянито му е много съществено и на този стадий няма изясненост по кое време ще може да се завърне на терена.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР