Защитникът на Фиорентина Никола Миленкович призна, че много го боли

...
Защитникът на Фиорентина Никола Миленкович призна, че много го боли
Коментари Харесай

Миленкович: Боли да загубиш по този начин

Защитникът на Фиорентина Никола Миленкович призна, че доста го боли от загубата с 1:2 на финала на Лигата на конференциите против Уест Хам. Това бе втори изгубен край за италианците през сезона, а още по-неприятното е, че загубата пристигна с гол в последната минута на срещата.

" Боли да загубиш по този метод. Днес още веднъж играхме добре, само че трябваше да запазим централизация от самото начало, изключително в края. Не биваше да позволяваме толкоз лек гол. Играхме като тим, само че в някои обстановки ни липсваше централизация. Взехме самодейността, владеехме топката, както го вършим постоянно. За страдание имаме проблем с това да предусещаме от кое място ще пристигна заплахата и си платихме. Ние постоянно играем с висока линия и знаехме, че Уест Хам ще пробва сходни извеждащи пасове. За страдание сгрешихме един път и това направи разликата, тъй като това е край ", съобщи Миленкович.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР