Защитникът на е имал кратка секс авантюра с гръцка изкусителка.

...
Защитникът на е имал кратка секс авантюра с гръцка изкусителка.
Коментари Харесай

Гореща гъркиня се разприказва за секс афера с Менди

Защитникът на е имал къса секс случка с гръцка изкусителка. Засуканата Клаудиа Марино прекарала четири дни в къщата за 5 милиона паунда на футболиста в Чешър. Двамата се срещнали в интернет и след къс флирт онлайн 26-годишният французин поканил брюнетката при себе си. Тя кацнала от Атина в Манчестър на 29 юни и се върнала назад в Гърция на 2 юли. Историята описват през днешния ден редица медии на Острова, в това число таблоидът " Сън ".

Клаудиа първо отказала да пътува и пратила на Менди заповедта на британските управляващи, която задължавала всички, влизащи в страната след 6 юни, да се изолират за 14 дни или ще им бъде наложена санкция, написа " Монитор ".



" Ще бъдеш в моя дом. Всичко е наред, няма да те ревизират ", дал отговор й бранителят на Манчестър Сити, с което я навил да се качи на самолета. 22-годишната гъркиня признава, че доста се забавлявала, до момента в който била с Менди.

" Не съм наивна, знам какви неща обичат футболистите, само че взех решение, че ще е опит за мен. Той не беше привързан, тъй че не наранявах никого. Пиехме и се смеехме ", описа девойка Марино, която по-късно била помолена от Менди да смъкна общите им фотоси от обществените мрежи.



Световният първенец с Франция от 2018 година се издъни и точно на Нова година, когато на инат на всички заповеди провежда охолно празненство. Няколко дни по-късно звездата на Манчестър Сити се извини за случилото се.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР