Защитникът на Дунав Русе – Илия Миланов, коментира очакванията си

...
Защитникът на Дунав Русе – Илия Миланов, коментира очакванията си
Коментари Харесай

Илия Миланов: Ще бъде трудно да отстраним Левски, но не и невъзмжно

Защитникът на Дунав Русе – Илия Миланов, разяснява упованията си преди конфликта против Левски от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България. Опитният защитник, който е контузен и няма да вземе присъединяване в срещата, съобщи, че неговите съотборници би трябвало да излязат и да се забавляват на терена, а публиката да вдъхне убеденост в опита им да отстранят огромния си противник.

„ Настроението е много положително. Такъв мач против Левски всеки го чака в града. Надявам се да стане един добър празник и да зарадваме хората на трибуните “.

„ Важното ще бъде във фаза отбрана да сме компактни и нападателни, с цел да не оставяме свободни пространства на тима на Левски, тъй като знаем с какви футболисти разполагат в предни позиции. Имат добра техника и добра техника. Ние би трябвало да се възползваме от празните пространства в тяхната отбрана и да вършим бърз преход от отбрана в офанзива, с цел да имаме някакъв триумф против Левски “.

„ През седмицата не бях с тима, тъй като имах други задължения, само че треньорите са се постарали да го предадат на момчета да няма огромно напрежение. Да излязат, да се любуват на този мач и да не вършат нищо по-различно от предходните мачове за състезание, които са играли “.

„ В тима на Левски отсъстват много съществени футболисти, само че те имат положителни заместници, на които им се дава късмет и ще бъдат много съсредоточени. Това няма да окаже огромно въздействие на тима на Левски, че липсват 4-5 съществени футболисти “.

„ Публиката ни работи повече като мотивация. Резултатите ни са такива, че като домакини просто изпуснахме много точки, които трябваше да вземем. Като посетител се представяме по-добре, само че през днешния ден мачът е много по-различен – за Купата на България против Левски. Надявам се хората да вдъхнат кураж на футболистите и да оказват помощ да отстраним тима на Левски, което ще бъде много мъчно, само че не и невероятно “, съобщи Илия Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР