Защитникът на Божидар Чорбаджийски пропуска първия двубой от Лига Европа

...
Защитникът на Божидар Чорбаджийски пропуска първия двубой от Лига Европа
Коментари Харесай

Сърцат защитник на ЦСКА пропуска първия мач с Титоград

Защитникът на Божидар Чорбаджийски пропуща първия дуел от Лига Европа с Титоград на следващия ден поради наказване, написа " Тема Спорт ". Санкцията му виси от предходната година.
 Греъм Кери: ЦСКА е доста огромен клуб, пробвам се да имитирам на Роналдо
Тогава той бе изпъден в първата среща с ФК Копенхаген и правата му бяха спрени за два мача. Чорбаджийски ще е на линия за реванша в Подгорица. За негов заместител на следващия ден се избира сред Пламен Гълъбов и Нуно Томаш.

Иначе футболист с дълга кариера в Англия може да укрепи ЦСКА през тази седмица. Появи се информация, че " алените " са набелязали крило от Чемпиъншип, който е избиран за най-хубав млад играч в тима си.

Става дума за футболист от африкански генезис, само че с великобритански паспорт. Много е вероятно е " армейците " да привлекат и още един нов състезател.

През това лято ЦСКА взе двама от Острова - ирландското крило Греъм Кери и шотландския нападател Тони Уот. Кери към този момент вкара първия си гол при 3:0 над Вихрен Сандански в събота, само че Уот по този начин и не се разписа в шестте си мача до момента.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР