Защитникът на бившия премиер Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав

...
Защитникът на бившия премиер Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав
Коментари Харесай

Полицаите не иззели нищо от Борисов, от дома на Арнаудова прибрали рекламни брошури на ГЕРБ

Защитникът на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиара на ГЕРБ Севделина Арнаудова ще апелира пред Софийския административен съд 24-часовите им арестувания. Срокът е до четвъртък, посочи пред БНР юрист Менко Менков.

Очаква се по-късно през днешния ден Софийският градски съд да се произнесе по импортираните в края на работното време в петък претенции за утвърждение за претършуване и изземване в домовете на Борисов, Арнаудова и Горанов.

„ От Борисов нищо не е конфискувано. От дома на Арнаудова са конфискувани рекламни материали от последните предизборни акции с лика на Бойко Борисов, пропагандни – да гласоподават за него и за ГЕРБ, което има голямо значение за това досъдебно произвеждане, допускам. Тъй като е политически процесът, му изземват и рекламните материали, въпреки и за минали избори “, сподели Менко Менков.

„ Другото, което са иззели от вкъщи ѝ, е един бележник, на който от горната страна е пишело Борисов “, добави той, а на въпрос какво е имало в бележника, сподели: „ Това са си нейните задължения, дневни, като пиар там “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР