Защитникът на Байерн Мюнхен Дайо Упамекано призна, че работи върху

...
Защитникът на Байерн Мюнхен Дайо Упамекано призна, че работи върху
Коментари Харесай

Титулярен защитник на Байерн е потърсил помощ от … оперен певец

Защитникът на Байерн Мюнхен Дайо Упамекано призна, че работи върху гласа си с оперен артист, с цел да се чува по-добре на терена. Френският национал разкри това пред изданието “Билд ", като посочи, че е имал проблеми да покачва глас, с цел да бъде чуван от съотборниците си.

" Често имам възпалено гърло и нямам глас след мачовете. Ето за какво потърсих помощ - усъвършенствах вокалните си струни благодарение на оперен артист ", сподели бранителят.

" Пеехме дружно, научи ме на извършения. Сега мога да крещя мощно, мога да давам указания на терена ", добави Упамекано.

Командите на Упамекано могат да бъдат жизненоважни на водача в Бундеслигата Байерн преди мачове за състезание и в Шампионската лига, където ще гостуват на Пари Сен Жермен.

" Ще бъде огромен мач и за двата тима. Трябва да сме подготвени и във форма ", добави французинът. " Нашата цел е да спечелим в Париж, ще отидем с тази настройка. Няма да играем за тъждество, това не наподобява на Байерн ", безапелационен е той.

Той пропусна успеха над Волфсбург с 4:2, само че съобщи, че ще е подготвен за дуела през уикенда и за мача с ПСЖ на 14 февруари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР