Защитникът на Барселона Сержиньо Дест изглежда ще остане в клуба

...
Защитникът на Барселона Сержиньо Дест изглежда ще остане в клуба
Коментари Харесай

Сержиньо Дест остава на Камп Ноу

Защитникът на Барселона Сержиньо Дест наподобява ще остане в клуба и през новия сезон. 21-годишният американец бе спряган за трансфер в Челси или Манчестър Юнайтед, само че съгласно трансферния специалист Фабрицио Романо на този стадий за него няма пристигнали предложения на " Камп Ноу ", а и желанието на самия футболист е да остане и да се бори за мястото си в единайсеторката на Чави Ернандес.

Дест бе притеглен в Барселона от Аякс през 2020 година и упованията към него бяха много огромни. За последните два сезона обаче той не бе изключително безапелационен, като записа 72 мача във всички шампионати, в които се регистрира с 3 гола и 4 асистенции.

Последните клюки твърдяха, че Дест може да бъде употребен като разменна монета за Диого Далот от Манчестър Юнайтед. Те обаче се оказаха погрешни, защото мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг доста държи на португалския защитник и няма желание да се разделя с него.

В същото време в Барселона интензивно търсеха нов състезател за позицията десен бек, като главната им цел бе Сесар Аспиликуета от Челси. В последна сметка обаче той реши да преподпише с лондончани и до договорка не се стигна. Така на " Камп Ноу " наподобява ще дадат нов късмет на Дест да се потвърди, въпреки все още доверието към него да не е изключително високо. В клуба разполагат на тази позиция и със Сержи Роберто, а и Роналд Араухо може да играе там при потребност.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР