Защитникът на Атлетико Мадрид Филипе Луис показа ясно колко е

...
Защитникът на Атлетико Мадрид Филипе Луис показа ясно колко е
Коментари Харесай

Филипе Луис: Диего Коста е в топ 3 на нападателите в света

Защитникът на Атлетико Мадрид Филипе Луис сподели ясно какъв брой е удовлетворен от завръщането на Диего Коста в тима. Бразилският състезател съобщи, че Коста сега е измежду тримата най-хубави нападатели на планетата.

Диего Коста е най-скъпата покупка в историята на Атлетико

Испанският национал още веднъж ще облече фланелката на „ дюшекчиите”, които се съгласиха да заплатят малко над 57 милиона паунда на Челси за него. Това е клубен връх за мадридчани, които обаче ще могат да картотекират таран чак през януари 2018 година.

„ Аз съм горделив, че клубът реализира този трансфер”, разяснява Луис. „ С впечатляващия нов стадион („ Уанда Метрополитано” – б.р.) потвърждаваме, че желаеме да растем още и още. Искаме да бъдем на върха и да се борим за всички титли.”

Коке: Коста би трябвало да си заслужи титулярното място

„ Твърдя, че се гордея, тъй като клубът вложи страхотни старания, с цел да докара един от тримата най-хубави нападатели в света. Където и да е играл Диего, постоянно е ставал първенец. Тук той идва да се бори и да преследва нещо огромно, до момента в който в същото време прави всички нас по-добри. Много се веселя, че моят другар се завърна и ще го приветстваме по най-хубавия начин”, приключи Луис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР