Защитникът Милен Желев стана поредният футболист, който се раздели с

...
Защитникът Милен Желев стана поредният футболист, който се раздели с
Коментари Харесай

Милен Желев също се раздели с Арда Кърджали

Защитникът Милен Желев стана следващият футболист, който се раздели с Арда Кърджали, като неговият контракт бе преустановен по взаимно единодушие, оповестиха от клуба.

В написаното от кърджалии излиза наяве, че Желев е решил да продължи кариерата си в чужбина, откакто прекара последните три сезона с екипа на Арда. " Сините " използваха случая, с цел да благодарят на опитния защитник и му пожелаха триумф при първото му излизане зад граница.

" Още един футболист към този момент не е част от състава на ПФК Арда. Това е един от най-опитните играчи Милен Желев. Ръководството на клуба и футболиста, се схванаха неговият контракт да бъде преустановен по взаимно единодушие, защото Желев ще продължи своята кариера в чужбина. По този метод ПФК АРДА изрича своята огромна признателност към Милен, който през годините се трансформира в главен състезател и имаше заслуга за доста триумфи на тима ", се споделя в част от известието от Арда Кърджали.

Милен Желев записа общо 95 мача във всичките шампионати по време на престоя си на " Арена Арда ", в които означи 4 гола и добави 4 асистенции.

Освен това той бе част от отбора на Арда, който доближи до историческия първи край в шампионата за Купата на България през 2021-а година, а месеци по-късно направи и своя дебют в европейските клубни шампионати, взимайки присъединяване в Лигата на конференциите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР