Защитникът Жул Кунде ядоса селекционера на Франция Дидие Дешан, но

...
Защитникът Жул Кунде ядоса селекционера на Франция Дидие Дешан, но
Коментари Харесай

Френски национал си навлече гнева на Дешан

Защитникът Жул Кунде ядоса селекционера на Франция Дидие Дешан, само че не с играта си против Полша, а с това, че излезе на терена с верижка на врата си, която трябваше да смъкна. Това стана малко преди почивката след намесата на един от страничните рефери. На конференцията след дуела Дешан разкритикува Кунде, като изясни, че той носи накита и на тренировките, евентуално от поверие. 

“Казах му да се усеща признателен, че не беше покрай мен… Съдията ни беше предизвестил, че футболистите нямат право да носят верижки и гривни. Остава да стартират да излизат с часовници и слънчеви очила. Мислех, че Кунде е свалил верижката, само че очевидно не беше ”, съобщи Дешан. 

“Просто забравих. Досега не ми се е случвало сходно нещо нито в Испания, нито с националния тим. Съдията просто ми сподели да смъква верижката, нищо повече ”, оправда се бранителят. 

“Ще се опитаме бързо да се възстановим с цел да идващия мач. Ще го гледаме в хотела. Нямам желания кой всред Англия и Сенегал да победи ”, сподели още Кунде.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР