Зашеметената реакция на принц Хари, когато съпругата му Меган Маркъл

...
Зашеметената реакция на принц Хари, когато съпругата му Меган Маркъл
Коментари Харесай

Реакцията на принц Хари, когато Меган целува друг мъж, стана хит ВИДЕО

Зашеметената реакция на принц Хари, когато брачната половинка му Меган Маркъл целува негов съотборник в поло, се трансформира в шлагер в обществените мрежи.

Херцогът на Съсекс и неговият тим Royal Salute Sentebale завоюваха на надпреварата предишния петък в Уелингтън, Флорида, а някогашната звезда от " Костюмари " беше разполагаем, с цел да ги поздрави за успеха. Тя беше забелязана да държи трофея и да целува Хари, само че точно поздравленията ѝ към неговия съотборник накараха почитателите да приказват, написа " The Mirror ".



Отборът на Хари завоюва и двете игри пред към 300 фенове за успеха в минитурнира. Кратък клип на общуването на херцогинята на Съсекс с капитана на тима на Sentebale Малкълм Боруик стана вирусен, откакто Меган целуна номер 4 по двете бузи.

На фрагментите се вижда по какъв начин Хари наподобява замаян от действието и като че ли се изправя против съотборника си. На идващите фрагменти обаче се вижда по какъв начин принцът стартира да се смее с Боруик на случката, което наподобява демонстрира, че това е било по-скоро смешка, в сравнение с неприятно образование.

Потребителите на обществените мрежи обаче въпреки всичко побързаха да разясняват късото видео, като един от тях съобщи: " Това превръщане на раменете сподели доста! " Друг пък се трансформира в фен на четенето по устните, настоявайки, че знае какво е споделил Хари на Малкълм, като сподели: " Нашият в действителност сподели: " Стига, бро, не и е жена ми ".
????????

Трети се съгласи и добави: " Хари сподели: чакай малко, другар ", като добави няколко плачещи от смях емотикони. Четвърти пък омаловажи шегата, като сподели: " Изглежда, че той на смешка сподели какво е това, а Меган се засмя и го потупа ".

Това се случва в миг, в който се твърди, че камерите са се завъртели на събитието преди един от последните планове на двойката в Netflix. Дуетът е в последната година от многомилионния си контракт със стрийминг колоса, само че има още два сериала в развой на подготовка за произвеждане.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР