Засега във Варненска областняма да се затварят нощните заведения, реши

...
Засега във Варненска областняма да се затварят нощните заведения, реши
Коментари Харесай

Във Варненско няма да се затварят нощни заведения

Засега във Варненска област няма да се затварят нощните заведения , реши на свое съвещание през днешния ден Областният спешен щаб, който отхвърли с квалифицирано болшинство предлагането, оповестиха от регионална администрация в крайморския град.

Тази мярка ще бъде разисквана още веднъж в най-кратък период, съгласно растежа на заболяеваемост и резултатите от инспекциите по съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Началната и последна дата ще бъдат съобразени с ползите на съдържателите на заведения.

Щабът е постигнал кардинално единодушие за прекъсване на плановия банкет и плановата оперативна активност във всички лечебни заведения за болнична помощ на територията на региона, само че то ще бъде доказано на 17 януари след онлайн гласоподаване от членовете. Кризисният щаб е взел решение за усъвършенстване на контрола по съблюдаване на противоепидемичните ограничения, възстановяване организацията на имунизационния развой и опцията за улеснение достъпа на популацията до имунизация.

Предстои да бъде извършена работна среща с кметовете на общини и с представители на общопрактикуващите лекари, допълват от регионална администрация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР