Засега се крият от министерството на финансите. Възприели са партизанската

...
Засега се крият от министерството на финансите. Възприели са партизанската
Коментари Харесай

М. Димитров за Фрог: Министерството на финансите е възприело ”партизанска” тактика за КТБ

Засега се крият от министерството на финансите. Възприели са ”партизанската ” тактичност. А в случай че би трябвало да сме съществени, то има всякакви кавги в България, само че КТБ е най-сериозният скандал. Много показателно е, че и ГЕРБ, и Българска социалистическа партия се държат по този начин, като че ли такава тематика в никакъв случай не е имало.
Така Мартин Димитров от Демократична България, който дружно с Петър Славов осъди Министерство на финансите за отвод да даде обществена по закон информация за това какъв брой пари е съумяла да си събере страната след приемането на Закона за банковата неплатежоспособност, по-известен като закона КТБ на Делян Пеевски, разяснява пред Фрог дали ще има обжалване пред Върховния административен съд от Министерството на финансите и министър Владислав Горанов.

Ние ще продължим да бъдем настоятелни. Това е огромен тест за министерството на финансите. Трябва да продължат да крият или да дадат информация. Ако тръгнат да апелират пред съда за нас ще е ясно, че има някакви съществени проблеми. Какво обжалване да има, откакто съдът им е написал, че това е информация, която накърнява публичния интерес, сподели още М. Димитров.

Припомняме, че гръмките обещания след този закон бяха да бъдат събрани най-малко 1,4 милиарда лв..

Той разяснява и тематиката за машинното гласоподаване: За машинното гласоподаване се притеснявам, че още един път няма да го вкарат. Това е мегаскандал. Искам да кажа посредством вашата медия, че в случай че го създадат това, резултатът ще окаже въздействие на интензивността на изборите. Хората няма да гласоподават и печеливш ще е Движение за права и свободи. Искам да го кажа на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които също тайничко не желаят това машинно гласоподаване. Печеливш ще е Движение за права и свободи, тъй като интензивността ще падне. Хората ще си кажат, че редовно не се съблюдава закона и няма за какво да гласуваме, разяснява М. Димитров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР