Засега партията на шоумена Слави Трифонов Има такъв народ засега

...
Засега партията на шоумена Слави Трифонов Има такъв народ засега
Коментари Харесай

ИТН се закани на изборите да е сама срещу всички

Засега партията на шоумена Слави Трифонов " ИТН " към този момент декларира, че ще се яви независимо на идните пресрочи парламентарни избори.

Това се разбра от думите на депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов пред Българска телеграфна агенция.

Има Такъв Народ ще бъде такава, каквато е – сама против всички и ще споделя истината, сподели той и прикани да се спрат спекулациите, че Има Такъв Народ ще взе участие в коалиция с патриотични обединения.

Думите на Балабанов идват на фона на това, че по-рано съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов предложения за предизборна коалиция " ИТН ", " Български напредък " на Стефан Янев, както и някогашните си сътрудници " Атака " и НФСБ от ефира на партийната телевизия " България 24 ".

за " обединяване на българофилите зад радикална смяна на конституционните устои на страната ".

" Оценката за Има Такъв Народ я слагат българските жители, извънредно неточно е сами да си я дадем ", уточни Балабанов и добави, че слага слаба оценка на работата на 47-ото Народно заседание, което, по думите му, е изгубило лицето си под напън на Министерския съвет.

Последните социологически прочувания демонстрират, че Има Такъв Народ ще остане под 4-процентната преграда за влизане в Народното събрание с към или над 3%, а Вътрешна македонска революционна организация има към 1 на 100 поддръжка. На доктрина двете обединения биха могли да съберат повече от 4% и да влязат в Народното събрание, само че в политиката въпросът не е на елементарна аритметика, а и на това по какъв начин гласоподавателите на обединенията биха реагирали на сходно обединени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР