Засега няма да обявяват грипна епидемия в област Варна. Това

...
Засега няма да обявяват грипна епидемия в област Варна. Това
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 19 януари

Засега няма да афишират грипна зараза в област Варна. Това разгласи шефът на РЗИ доцент Цонко Паунов след съвещанието на Областната оперативна комисия за битка с грипа и острите респираторни болести в морската столица, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Днес командванията на двете военноморски бази във Варна и Бургас организираха разбор на положението и подготовката за миналата 2022 година, оповестиха от пресслужбата на флота за Moreto.net.

Над 390 тона текстил е разделно събран в контейнерите на БЧК във Варна и региона през предходната година. Това оповестиха от организацията за Moreto.net.

В множеството случаи проявата на принуждение е в сложна форма – физическо и психическо. Над 90 % от записаните жертви са дами. Не може да бъде избран профил, в които се вместват. Става дума за представителки на нежния пол с най – друг обществен статус. Същото важи и за насилниците. Сред тях има високо образовани и преуспели, както и със напълно ниско обществено състояние. Общото сред всички обаче е упражняването на власт и надзор над по – слабия.

87.7% от семействата в област Варна имат достъп до интернет в домовете си, което е с 3.4 процентни пункта по-малко спрямо миналата година.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР