Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви

...
Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви
Коментари Харесай

Шофьор пусна кабел през балкона, за да си зареди джипа

" Зареждаме си джипа през балкона. Българска работа, какво да ви кажа. Мястото е покрай Второ районно ръководство на полицията ". Така четец на Plovdiv24.bg реагира на това, което е видял на пловдивска улица.

Припомняме, че преди двадесетина дни депутатът от ПП-ДБ от Пловдив Манол Пейков се оплака в обществената мрежа Facebook, че зарядните станции за електрическите коли в центъра на София са малко и постоянно са заети, по тази причина е прибегнал до ексцентричното решение, а точно да пусне разклонител с кабел през прозореца и да зарежда колата си на улицата, до момента в който е паркирана

На въпрос дали не счита, че сходно зареждане е рисково Пейков отговори, че заплаха постоянно има, даже когато оставиш колата на зарядна станция. 

Манол Пейков уточнява, че зареждането на колата му лишава 24 часа. И се хвали, че това му коства единствено 9 лева, до момента в който в зарядната станция цената е 30-40 лева По-късно националният фаворит самичък изтри поста си.

Зареждането на електроавтомобил с разклонител през прозореца обаче крие рискове. Препоръчваме потреблението на зарядни станции, поради по-високата степен на сигурност и по-краткото време на зареждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР