Заради задоволителните данни за разпространението на коронавируса в Германия властите

...
Заради задоволителните данни за разпространението на коронавируса в Германия властите
Коментари Харесай

Германия се връща към нормалността след рестрикциите заради коронавируса

Заради приемливоте данни за разпространяването на ковид в Германия управляващите взеха решение да преминат към нов стадий в излизането от изолираност, обхващащ отваряне на учебни заведения и на всички магазини, разхлабване на ограниченията за обществена отдалеченост и възобновяване на футболния шампионат, предадоха международните организации.

" Последните числа за еволюцията на пандемията са доста приемливи. Следователно стигнахме досега, в който можем да кажем, че сме постигнали задачата за закъснение на разпространяването на вируса ", сподели немският канцлер Ангела Меркел.

Следователно Германия планува да анулира съвсем всички наложени от средата на март рестрикции. Изключения ще има въпреки всичко - границите остават затворени и към момента е в действие възбраната за огромни спортни, културни и празнични прояви с аудитория.

В региона на спорта немският футболен шампионат се възобновява в средата на май, само че мачовете ще бъдат при закрити врата и ще разрешат на клубовете да съберат 300 милиона евро телевизионни права.

Това възобновяване ще бъде предшествано от интервал на карантина от две седмици на тимовете, като този интервал може да протече под формата на подготвителен лагер, съгласно реализирана сделка сред федералното държавно управление и държавните управления на немските провинции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР