Заради Владимир Путин Филип Киркоров остана без лъскави дрехи. Руският

...
Заради Владимир Путин Филип Киркоров остана без лъскави дрехи. Руският
Коментари Харесай

Световен моден бранд вкара Киркоров в черен списък заради подкрепата му към Путин

Заради Владимир Путин Филип Киркоров остана без лъскави облекла. Руският артист влезе в черния лист с клиенти на първокласната фешън марка Balenciaga и няма да може да носи облеклата им.

За възбраната му да пазари от френския бранд се схваща от изявление на Киркоров, качено в YouTube.

“Всички знаят, че съм фен на модата. Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Balmain. Всички постоянно ме чакат с отворени прегръдки. Аз съм от вида клиенти, които в действителност се интересуват от това, което носят и по какъв начин излизат на сцената. Тази заран към този момент се преоблякох три пъти… По едно време стилистът ми получи позвъняване от бутика на Balenciaga в Монако:

“Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, тъй като той поддържа режима на президента Путин ", споделя артистът

Киркоров решил да тества възбраната. Той опитал да си купи чанта от бутика на марката в Дубай. Продавачката обаче му посочила, че има възбрана.

“Обадих се и на мой другар в Съединени американски щати и го помолих да купи облекла на мое име, отказали са му ", добавя Киркоров.

Той е получил особено писмо от френския бранд, в което се показва, че възбраната му да пазари от тях в действителност е поради поддръжката му към Путин. Певецът акцентира, че това решение не го тормози. Имало и други фешън марки, които са подготвени да работят с него, написа още " Фокус ".

И въпреки всичко юристите му щели да приготвят дело против стилната марка за засегнатост.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР