Заради тормоз от бившия ѝ приятелВ Италия са пратени всички

...
Заради тормоз от бившия ѝ приятелВ Италия са пратени всички
Коментари Харесай

Три пъти Алена търсила помощ от полицията

Заради тормоз от някогашния ѝ другар
В Италия са пратени всички документи за екстрадицията на Виктор Спига от Коста Рика

Оръжието не е открито
Алена Щерк три пъти викала полиция поради тормоз от някогашния си другар.

Три пъти Алена Щерк е търсила помощ от полицията, тъй като някогашният ѝ другар я тормози. Това оповестиха през вчерашния ден от Столична дирекция на вътрешните работи, след инспекции на позвъняванията на тел.112 и в районните ръководства в София.

Както писа “Труд”, 47-годишната Алена изчезна предишния четвъртък, а в неделя тялото є бе открито край пернишкото село Батановци. Тя е била убита с удари с тъп предмет по главата, при които е строшен черепът є. Оръжието на закононарушението не е открито. Основният обвинен Виктор Мануел Спига - костариканец с италиански паспорт, бе разгласен за търсене и арестуван в Италия.

От полицейските инспекции излиза наяве, че връзката на Алена и Виктор е била прекратена най-късно в края на януари тази година. На 2 февруари Алена се обадила в Трето РПУ, че е притеснявана от някогашния є другар. На адреса дошъл полицейски патрул, който заварил там Виктор и го предизвестил да престане, тъй като може да му бъде потърсена отговорност за домашно принуждение. Униформените споделили на Алена, че може да подаде тъжба, само че тя не отишла в районното ръководство.

Девет дни по късно - на 11 февруари, на тел. 112 е получено известие от Алена за скандал сред нея и Виктор. Сигналът е ориентиран към Шесто РПУ. При идването на адреса служителите на реда не разкрили чужденеца, само че и не открили данни за физическо принуждение. Те също посъветвали Алена да подаде тъжба по-скоро за душевен тормоз, само че без резултат.

След два месеца - на 11 април Алена Щерк декларирала в Седмо РПУ, че някогашният є другар не е върнал в избрания период персоналния ѝ автомобил, който тя непринудено му е дала да кара. По случая била заведена кореспонденция. Вчера не стана ясно дали противоречивата кола е същата, с която е било откарано тялото на Алена в Пернишко и в която криминалисти намерили ДНК на обвинения.

В Италия са пратени всички нужни документи за екстрадицията на Виктор Спига, заяви Десислава Петрова, представител на Софийска градска прокуратура. Тя посочи, че с негово единодушие връщането му в България може да стане до 10 дни, само че в случай че откаже, процедурата може да продължи към 2 месеца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР