Заради тази неинформираност преди дни Русия не призна Хамас за

...
Заради тази неинформираност преди дни Русия не призна Хамас за
Коментари Харесай

Израел настоява Русия да експулсира делегацията на терористите от Хамас

Заради тази " неинформираност " преди дни Русия не призна Хамас за терористична организация. По мотив визитата на делегацията, в публично изказване на израелското външно министерство се споделя: „ Израел преглежда поканата на високопоставени чиновници на Хамас в Москва като неприличен ход, който поддържа тероризма и узаконява зверствата на Хамас. Ние призоваваме съветското държавно управление неотложно да експулсира терористите от Хамас ".

На днешния брифинг представителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче сподели, че Москва счита за належащо да беседва и с " двете страни в израелско-палестинския спор ". По думите му, макар контактите с Хамас, Москва разчита, че ще „ продължи разговора си “ и с Израел. " Гласът " на съветския президент увери също публицистите, че съветското държавно управление не планува стратегия за делегатите на Хамас, както и че групировката " няма връзки с Кремъл “.

Вестник Haaretz отбелязва, че израелските публични лица рядко подлагат на критика Русия, само че не и в последно време. На 6 октомври в Израел се появиха отрицателни изявления за Москва, поради думите на Сергей...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР