Заради случая в Сливен вътрешният министър Младен Маринов заяви, че

...
Заради случая в Сливен вътрешният министър Младен Маринов заяви, че
Коментари Харесай

Младен Маринов коментира случая с нападнатия полицай в Сливен

Заради случая в Сливен вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че няма да разреши нахлуване над служител на реда, когато той извършва служебните си отговорности. Той е разпоредил и на регионалните шефове, и на заместник-главния секретар, при такива случаи да се ползва изрично закона, без значение от това какъв брой служители на реда са нужни, с цел да се въдвори ред и да се задържат причинителите.

 © Българска телеграфна агенция
Нападенията над служители на реда зачестяват поради ограниченията за прецизно съблюдаване на закона, изясни министър Младен Маринов във връзка случая с тримата потърпевши служители на реда в Сливен.
Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Ситуацията е такава, че такива случаи най-вероятно ще има, защото ние, първо, прилагаме нулева приемливост към такива нарушавания. Говорим за нарушавания от вида мощна музика след неразрешените часове.
Министър Маринов осъди и случая с нападнатите публицисти от телевизия Bulgaria ON AIR, отразявали случай със столична адвокатка. Вътрешният министър разгласи, че полицията работи по случая. Той разяснява и убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Без да конкретизира какви са новите доказателства, защото законът не разрешава да се дава информация от досъдебното произвеждане, Маринов сподели:
Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Мога единствено да потвърдя, че при в допълнение извършените процесуално-следствени дейности със Северин, откакто той ни беше върнат от Германия, са документирани и други доказателства, които удостоверяват версията, че той е причинителят на това тежко закононарушение.
Младен Маринов сподели още, че сега се водят диалози - в бъдещия бюджет на Министерство на вътрешните работи да бъдат планувани повече пари за техническо съоръжение на служителите на реда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР