Заради разрастващото разпространение на коронавируса COVID-19, почти не остана страна

...
Заради разрастващото разпространение на коронавируса COVID-19, почти не остана страна
Коментари Харесай

Почти не остана волейбол в Европа

Заради разрастващото разпространяване на ковид COVID-19, съвсем не остана страна в Европа, където да се играе волейбол. Едни от малко останалите шампионати, където ще продължат да играят макар оповестената международна пандемия, са съветската Суперлига за мъже и дами, където са на етапа на плейофите, и турската Лига 1 при мъжете и дамите. Сред другите не толкоз известни шампионати, в които ще продължат да се организират мачове са тези на Украйна, Сърбия, Унгария, Англия, Швеция, Естония и Латвия.
 Спират всички волейболни мачове на територията на България
След като стопираха волейбола още веднъж в най-засегната европейска страна в Европа - Италия, за близо месец, през миналите дни това направиха и в Полша, където ще се изиграе единствено финалната четворка за Купата на страната при мъжете. В Германия пък оповестиха дефинитивно преустановяване на сезона, като няма да има първенци и при двата пола, а в Словения стопираха шампионата преди началото на етапа. От през днешния ден пък стопират националните шампионати в още съвсем дузина страни като България, Франция, Румъния, Испания, Португалия, Словакия, Гърция, Чехия, Хърватия, Белгия и Австрия. В множеството страни прекъсването е до началото на април, а в някои до второ разпореждане от националните управляващи.
 CEV спря всички шампионати до 3 април, като се изключи мачове на тима на Пламен Константинов
От през днешния ден до 3 април от Европейската волейболна конфедерация (CEV) стопираха и всички срещи от европейските клубни шампионати с изключение единствено за полуфиналните дуели от Купата на CEV сред съветските тимове на Локомотив (Новосибирск) и Зенит (Санкт Петербург). Тези дуели ще се проведат на 19 и 26 март в Новосибирск и Санкт Петербург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР