„Заради предстоящата ротация в правителството и мнозинството, са се хванали

...
„Заради предстоящата ротация в правителството и мнозинството, са се хванали
Коментари Харесай

Нинова: Докато сглобката си поделят държавата, мобилни и ВиК оператори, банки и монополи грабят народа

„ Заради идната ротация в държавното управление и болшинството, са се хванали за гушите кой да отхапе по- огромно парче от баницата. Не ги антерсува нито народ, нито страна. Точно в такива мътни моменти монополи, картели, мобилни и ВиК оператори се усещат безконтролни и ненаказуеми. Друг е въпросът, че може и в сговор с ръководещите да си вършат каквото изискат. Хора, които сте подкрепили ППДБ и ГЕРБ, вие за това ли гласувахте?”.
Това съобщи водачът на българските социалисти Корнелия Нинова по време на срещите си със социалисти и жители в Кюстендил през днешния ден.
„ С неравностойни клаузи мобилните оператори усилиха цената с 9.5%. Водата в някои области стигна 6 лева на кубик. Сега нездравословното държавно управление отстрани и по- евтината нощна цена за тока. Банките подвигат такси и натрупат над 3 милиарда облаги. Внесените закони, които могат да облекчат хората, отлежават някъде и не се движат. Как да не реши човек, че болшинството пази частните ползи за сметка на отънелия джоб на българина?”, реагира Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че в петък социалистите са раздали на всички депутати молби за групов иск против повдигане цената на мобилните услуги. „ Чакаме да забележим какъв брой от тях ще ги подпишат. Подадохме тъжба в Комисия за защита на конкуренцията. Образували са инспекция. Да забележим какъв брой време ще я бавят и с какъв резултат ще излязат. Ние сме на ваша страна и няма да се откажем да търсим справедливост”, безапелационна е Корнелия Нинова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР