Заради пандемията, рапърът Кристиан Талев – Криско няма никакви участия.

...
Заради пандемията, рапърът Кристиан Талев – Криско няма никакви участия.
Коментари Харесай

Криско мъж под чехъл: Какво се случи с мен, превърнах се в една домакиня!

Заради пандемията, рапърът Кристиан Талев – Криско няма никакви участия. Нощните заведения са затворени и изпълнителят се е отдал на фамилен живот. Той готви, чисти и пере, отменяйки половинката си Цвети в домакинските отговорности. Грижи се безрезервно и за невръстната си дъщеря Амая.

Младата майка Цветелина Петрова се похвали, че фамилията се е сплотило, откогато всички прекарват огромна част от времето си у дома. Криско е прекратил музикалните си участия и се е посветил на жена си и щерка си. Той употребявал времето и да твори, създавайки няколко нови части, които занапред ще видят бял свят. Цвети е споделяла, че не употребява услугите на детегледачки и сама се грижи за бебето Амая. За хигиената на дома си пък се доверявала на помощница, само че поради изключителното състояние се наложило сама да се оправя с чистенето. Мъжът й също се включвал интензивно и всеки ден се развихрял с прахосмукачката и парцала.

„ Какво се случи с мен?! Превърнах се в една стопанка! ", майтапи се хитовият реализатор.

Междувременно Петрова не стопира да се грижи и за външния си тип, само че в домашни условия. Тя всеки ден прави физически упражения, които я поддържат в добра форма. Бившата танцьорка и стюардеса не крие, че си е поставила и силиконови импланти в бюста преди три месеца. Запознати издават, че тя обмисляла такава интервенция още по време на бременността си и едвам изчакала да роди Амая, с цел да легне под ножа.
Цвети не е прекалила с кубиците, само че разликата се вижда. За интервенцията платил Криско, който броил над 10 бона, с цел да може половинката му да изпълни пазвата. Макар че слави като свидлив габровец, в последно време изпълнителят все по-често развързвал кесията и угаждал на дамата, която го подари с щерка. Брюнетката от дълго време желала да напомпа бюст, само че все не решавала на интервенция. След раждането обаче решила, че няма закъде да отсрочва повече и си записала час за консултация при прочут еластичен хирург. Специалистът я посъветвал да не си поставя повече от 350 кубика и тя му се доверила. Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, само че с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на разнообразни скъпи процедури за изглаждане на кожата, написа " Уикенд ".

Талев и Петрова са дружно от три години и настояват, че се схващат чудесно. Въпреки плъзналите клюки, че имат намерение да сключат брак, те към момента не възнамеряват женитба. Не изключват опцията някой ден да минат под венчило, само че надали това ще се случи в близко бъдеще.
Още по време на бременността Цветелина се отхвърли от работата си на стюардеса. Тя се страхувала, че полетите на дълги дистанции ще й донесат неразположения. Някога хубавицата се изявяваше и като танцьорка, само че и това остана в предишното. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР