Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори

...
Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори
Коментари Харесай

Легендите от Helloween обявиха нова дата за концерта си в България

Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за повторно да отсрочат турнето си. Днес бяха оповестени новите дати, както и новото име на турнето, към което се включват и Hammerfall. United Forces Tour ще се организира следващата година, а датата за България е 20-и април. Концертът ще бъде зала " Арена Армеец “ в София от 18:00 часа.

Двете банди ще имат нови албуми и почитателите ще имат неповторимата опция да ги чуят за първи път точно в границите на турнето. " Щастливи сме, че Hammerfall ще са с нас! През 2002-а бандата записа албума си “Crimson Thunder “ в моето студио в Тенерифе и беше пъклен занимателно. Сега ще предложим на почитателите този двоен пакет за едно незабравимо прекарване “, споделя Andi Deris от Helloween. “Много сме въодушевени от това! Не единствено, че отново ще сме на турне, след две доста дълги години суша, само че ще разделяме сцената с тайфа която обичаме и е огромен подстрекател за нас. United Forces Tour ще бъде нещо особено, може да сте сигурни в това! “, добавя Oscar Dronjak от Hammerfall.

Всички билети закупени за концерта ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който желае да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 19-и март до 19-и април 2021-а година.

Процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. " 6-ти септември " 58 с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от уеб страницата на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. " 6-ти септември " 58 и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.!Билети, закупени с алтернатива print@home и eticket се връщат по имейл до [email protected]
- с натрапен платеж или по банков път – почитателите би трябвало да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. " 6-ти септември " 58 с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Концертът на Helloween ще се организира на 20 април 2022 от 18:00 часа в столичната зала " Арена Армеец “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР