Заради несигурността, предизвикана от COVID-19, много българи, които живеят в

...
Заради несигурността, предизвикана от COVID-19, много българи, които живеят в
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Рут Колева - в патова ситуация! Блокирана е в мексиканско село, не може да замине

Заради несигурността, провокирана от COVID-19, доста българи, които живеят в чужбина, се прибраха в България. Направиха го и всички отишли в чужбина на екскурзия и то не за друго, а тъй като не се знаеше дали някоя страна няма да забрани придвижването, да затвори границите и да наложи други рестрикции.

Виж още: Гери Малкоданска се изследва за COVID-19 след признаци за заболяването! Призова: Пазете се!

Така в капан се оказа певицата Рут Колева, която все още се намира в малко мексиканско селце и по-точно в южната част на полуостров Юкатан. Докога ще е там? Не е ясно. 

Виж още: BG певици тъжат за времето преди короната - започнаха ново предизвикателство

" Опитвам се да синтерзирам с елементарни думи това, което ми се случва в последните дни и се връщам единствено към изречението " животът се случва без значение от нашите проекти ", написа Рут, представена от " България Днес ", чиято концепция в действителност била да изкара там не повече от няколко дни и то по служебни задължения. 

Виж още: Ивана уверена: Няма нищо инцидентно в ковид, видя пандемията като опция

" Миналата седмица избухна епидемията в Ню Йорк, а през днешния ден има над 4000 инфектирани в града. Билети към България съвсем няма, а и заплахата от пътуването, което е над 30 часа, прави прибирането ми там също невероятно ", споделя певицата и изяснява още, че селото, в което се намира, е под карантина. Най-близката болница е на час и половина път, а напуснеш ли селото, не можеш да влезеш още веднъж.

Сред проектите на певицата били албум, турнета в Съединени американски щати, само че към този момент всичко това са фантазии. Имам вярата, че всичко се случва с причина и това е естественият ход на нещата. " Не ме е гняв и не скърбя, че по този начин е станало. Смятам да се развличам и да се приспособявам към обстановката ", добавя още Рут.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР